Bog & idéPaco López Mengual

Bøger skrevet af Paco López Mengual

Læs mere om Paco López Mengual
2 produkter
2 produkter
La mansión de los mutantes
La mansión de los mutantesPaco López Mengual
39,95 DKK
Lydbog
(0)
La mansión de los mutantes
El mapa de un crimen
El mapa de un crimenPaco López Mengual
69,95 DKK
Lydbog
(0)
El mapa de un crimen

Mere om Paco López Mengual

Der findes flere bøger fra Paco López Mengual tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Menguals bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La mansión de los mutantes" i serien "Dark Magical Realism" udgivet af SAGA Egmont - "El mapa de un crimen" i serien "Historical crime fiction" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Paco López Menguals bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Paco López Mengual hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mengual fås kun som lydbog. Derudover er bøgerne fra Mengual udgivet i serier, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paco López Menguals "La mansión de los mutantes"

"La mansión de los mutantes" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan også altid have "La mansión de los mutantes" af Paco López Mengual med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Menguals serie "Dark Magical Realism". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Paco López Mengual "El mapa de un crimen"

"El mapa de un crimen" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "El mapa de un crimen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Menguals serie "Historical crime fiction". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Paco López Mengual