Bog & idéPajtim Statovci

Bøger skrevet af Pajtim Statovci

Læs mere om Pajtim Statovci
1 produkter
1 produkter
Min kat, Jugoslavien
Min kat JugoslavienPajtim Statovci
139,95 DKK
EBOG
(9)
Min kat Jugoslavien

Mere om Pajtim Statovci

Pajtim Statovci har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Statovcis bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Pajtim Statovcis bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kongenes land" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Min kat Jugoslavien" udgivet af People'sPress - "Min kat, Jugoslavien" udgivet af People'sPress

Pajtim Statovcis bøger

Du kan bestille tre bøger af Pajtim Statovci her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Pajtim Statovci bøger i forskellige formater. Statovcis bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pajtim Statovcis "Kongenes land"

Det er muligt at købe Pajtim Statovcis "Kongenes land" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag.

"Min kat Jugoslavien" af Pajtim Statovci

"Min kat Jugoslavien" er til salg som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Min kat Jugoslavien" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Pajtim Statovci