Bog & idéPål Repstad

Bøger skrevet af Pål Repstad

Læs mere om Pål Repstad
1 produkter
1 produkter
Religionssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ReligionssociologiInger Furseth og Pål Repstad
323,66 DKK
Hæftet
(0)
Religionssociologi

Mere om Pål Repstad

Der findes mange bøger skrevet af Pål Repstad tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Repstads nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Pål Repstads bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dugnadsånd og forsvarsverker : tverretatlig samarbeid i teori og praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Religionssociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Pål Repstad

Du kan købe to bøger af Pål Repstad her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Repstads bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Repstad er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dugnadsånd og forsvarsverker : tverretatlig samarbeid i teori og praksis" af Pål Repstad

"Dugnadsånd og forsvarsverker : tverretatlig samarbeid i teori og praksis" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Pål Repstad "Religionssociologi"

Det er muligt at købe Pål Repstads "Religionssociologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pål Repstad