Bog & idéPål Roland

Bøger skrevet af Pål Roland

Læs mere om Pål Roland
1 produkter
1 produkter
Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud
Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbudPål Roland
219,95 DKK
EBOG
(0)
Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud

Mere om Pål Roland

Der findes flere forskellige bøger af Pål Roland til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rolands seneste bøger.
Bøgerne fra Pål Roland kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole : relasjonskvalitet, utfordrende atferd, mobbing og sosial emosjonell" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om - Implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Ledelse av endringsarbeid i barnehagen" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Pål Rolands bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Pål Roland hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rolands bøger fås i flere forskellige formater. Rolands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole : relasjonskvalitet, utfordrende atferd, mobbing og sosial emosjonell" af Pål Roland

Hos Bog & idé er "Den autoritative voksenrollen i barnehage og skole : relasjonskvalitet, utfordrende atferd, mobbing og sosial emosjonell" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud" af Pål Roland

"Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud" kan købes som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Det ved vi om - implementering af forbedringsprocesser i dagtilbud" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pål Roland