Bog & idéPål Veiden

Bøger skrevet af Pål Veiden

Læs mere om Pål Veiden
1 produkter
1 produkter
Émile Durkheim : solidaritet og det moderne arbeidsliv
Émile Durkheim : solidaritet og det moderne arbeidslivsolidaritet og det moderne arbeidsliv
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Émile Durkheim : solidaritet og det moderne arbeidsliv

Mere om Pål Veiden

Der er kun én bog af Pål Veiden tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Max Weber : aktuelle perspektiver". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pål Veidens "Max Weber : aktuelle perspektiver"

Det er muligt at købe Pål Veidens "Max Weber : aktuelle perspektiver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Veiden, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pål Veiden