Bog & idéPalle Bøgely

Bøger skrevet af Palle Bøgely

Læs mere om Palle Bøgely
1 produkter
1 produkter
Vinbogen
VinbogenPalle Bøgely
949,95 DKK
Indbundet
(0)
Vinbogen

Mere om Palle Bøgely

Der findes forskellige bøger fra Palle Bøgely tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bøgelys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vinbogen og andre drikkevarer" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Vinbogen" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger skrevet af Palle Bøgely

Du kan finde to bøger af Palle Bøgely her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Palle Bøgely kan købes i flere forskellige formater. Bøgelys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Palle Bøgelys "Vinbogen og andre drikkevarer"

"Vinbogen og andre drikkevarer" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Erhvervskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Vinbogen" af Palle Bøgely

"Vinbogen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Bøgely