Bog & idéPalle Bruun Olsen

Bøger skrevet af Palle Bruun Olsen

Læs mere om Palle Bruun Olsen
1 produkter
1 produkter
Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunst og kunstnere på KalundborgegnenPalle Bruun Olsen
232,36 DKK
Indbundet
(0)
Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen

Mere om Palle Bruun Olsen

Palle Bruun Olsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bruun Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen" udgivet af Kalundborg Kunstforening - "Billedligt talt" udgivet af Greens Forlag - "Fra det gamle Kalundborg Kalundborg før og nu " i serien "Fra det gamle Kalundborg" udgivet af Koch

Mere om Palle Bruun Olsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Palle Bruun Olsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Bruun Olsens bøger som indbundet. Palle Bruun Olsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen" af Palle Bruun Olsen

Hos Bog & idé er "Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kalundborg Kunstforening.

Palle Bruun Olsen "Billedligt talt"

Hos Bog & idé er "Billedligt talt" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Greens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Bruun Olsen