Bog & idéPalle Nielsen

Bøger skrevet af Palle Nielsen

Læs mere om Palle Nielsen
2 produkter
2 produkter
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOKJytte Rex
398,36 DKK
Indbundet
(0)
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK
Livskvalitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livskvalitetcand. theol. Bjarne Lenau Henriksen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Livskvalitet

Mere om Palle Nielsen

Palle Nielsen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skammen " udgivet af Poul Kristensen - "Sømandshistorier" udgivet af BoD - "Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK" udgivet af Gyldendal - "Sømandshistorier" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Palle Nielsen

Palle Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Palle Nielsen bøger i flere forskellige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Palle Nielsens "Skammen "

Det er muligt at købe Palle Nielsens "Skammen " som lærredsindbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poul Kristensen.

"Sømandshistorier" af Palle Nielsen

Det er muligt at købe Palle Nielsens "Sømandshistorier" som e-bog. Hvis du køber "Sømandshistorier" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er BoD, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Nielsen