Bog & idéPalle O. Christiansen

Bøger skrevet af Palle O. Christiansen

Læs mere om Palle O. Christiansen
2 produkter
2 produkter
Dagligliv i 1800-tallets Jylland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dagligliv i 1800-tallets JyllandPalle O. Christiansen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Dagligliv i 1800-tallets Jylland
En egn bliver til
BOEGERTILSTAERKPRIS
En egn bliver tilPalle O. Christiansen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
En egn bliver til

Mere om Palle O. Christiansen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Palle O. Christiansen. På listen nedenfor ser du Christiansens seneste udgivelser.
Bøgerne fra Palle O. Christiansen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En egn bliver til" udgivet af Hovedland - "Arbejdspapir. Les danois" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Dagligliv i 1800-tallets Jylland" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Palle O. Christiansen

Palle O. Christiansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Palle O. Christiansen bøger i flere formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Palle O. Christiansens "En egn bliver til"

Det er muligt at købe Palle O. Christiansens "En egn bliver til" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Arbejdspapir. Les danois" af Palle O. Christiansen

Det er muligt at købe Palle O. Christiansens "Arbejdspapir. Les danois" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige).
Detaljer
Fulde navn:
Palle O. Christiansen