Bog & idéPalle Roslyng-Jensen

Bøger skrevet af Palle Roslyng-Jensen

Læs mere om Palle Roslyng-Jensen
5 produkter
5 produkter
Historie 8
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historie 8Jens Aage Poulsen
377,96 DKK
Indbundet
(0)
Historie 8
Samfundsstudier
SamfundsstudierEbbe Foged
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundsstudier
Fokus - kernestof i historie 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 2.Lars Andersen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 2.
Samfundsstudier
SamfundsstudierEbbe Foged
1789,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsstudier
En humanistisk oprører - frode jakobsen
En humanistisk oprører - Frode JakobsenPalle Roslyng-Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
En humanistisk oprører - Frode Jakobsen

Mere om Palle Roslyng-Jensen

Palle Roslyng-Jensen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Roslyng-Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En humanistisk oprører - Frode Jakobsen" udgivet af Saga - "Samfundsstudier" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier" udgivet af Gyldendal - "Danmarkshistorien" udgivet af Gad - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier. Grundbog 3" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier. Grundbog 2" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier. Grundbog 1" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier For 9.-10. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Fra verdenskrig til velfærd (Fås i ny udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Fra oplysningstid til europæisk integration" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Overblik - det 20. århundrede i korte træk" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier" i serien "Samfundsstudier" udgivet af Gyldendal - "Historie 8" i serien "Historie 7-9" udgivet af Gyldendal - "Historiens lange linjer" udgivet af Gyldendal - "Samfundsstudier" i serien "Samfundsstudier" udgivet af Gyldendal - "Fra kold krig til ny verdensorden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Palle Roslyng-Jensen

Der er 21 tilgængelige bogudgivelser af Palle Roslyng-Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Palle Roslyng-Jensen kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Roslyng-Jensen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Palle Roslyng-Jensens "En humanistisk oprører - Frode Jakobsen"

Det er muligt at købe Palle Roslyng-Jensens "En humanistisk oprører - Frode Jakobsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsstudier" af Palle Roslyng-Jensen

Hos Bog & idé er "Samfundsstudier" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Roslyng-Jensen