Bog & idéPalle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen

Bøger skrevet af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen

Læs mere om Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen
1 produkter
1 produkter
Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medieanalyse, Medieteori og MedietemaerPalle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen
836,96 DKK
Hæftet
(0)
Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer

Mere om Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen

Der findes flere forskellige bøger fra Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen bøger i udvalgte formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsens "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer"

Hos Bog & idé er "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen "Medietemaer"

Hos Bog & idé er "Medietemaer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Schantz Lauridsen og Erik Svendsen