Bog & idéPalle Svensson

Bøger skrevet af Palle Svensson

Læs mere om Palle Svensson
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Robert A. Dahl
Robert A. DahlPalle Svensson
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Robert A. Dahl
Robert A. Dahl
Robert A. DahlPalle Svensson
149,95 DKK
EBOG
(0)
Robert A. Dahl
Folkets love
Folkets lovePalle Svensson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkets love

Mere om Palle Svensson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Palle Svensson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svensson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Robert A. Dahl" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "De amerikanske klassikere - Statskundskabens klassikere " i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Djøf Forlag - "Robert A. Dahl" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Gensyn med sofavælgerne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Folkets røst" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danskerne, magten og demokratiet" udgivet af Magtudredningen - "Hvem stemmer - og hvem stemmer ikke?" udgivet af Magtudredningen

Mere om Palle Svenssons bøger

Palle Svensson har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Palle Svensson kommer i samtlige formater. Palle Svensson bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Perspektiver på politik" af Palle Svensson

"Perspektiver på politik" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Robert A. Dahl" af Palle Svensson

Det er muligt at købe Palle Svenssons "Robert A. Dahl" som pdf. Endnu en af Palle Svensson fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Statskundskabens klassikere". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Svensson