Bog & idéPalma Sjøvik

Bøger skrevet af Palma Sjøvik

Læs mere om Palma Sjøvik
1 produkter
1 produkter
En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningen
En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningenPalma Sjøvik
709,95 DKK
Hæftet
(0)
En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningen

Mere om Palma Sjøvik

Palma Sjøvik har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningen". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Palma Sjøviks "En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningen"

Det er muligt at købe Palma Sjøviks "En barnehage for alle : spesialpedagogikk i barnehagelærerutdanningen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Sjøvik, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Palma Sjøvik