Bog & idéPam Hook

Bøger skrevet af Pam Hook

Læs mere om Pam Hook
3 produkter
3 produkter
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
569,95 DKK
Paperback
(0)
Læringsmål og taksonomiske redskaber
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
BOEGERTILSTAERKPRIS
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmesidePam Hook
404,96 DKK
Paperback
(0)
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
SOLO-taksonomien i praksisPam Hook
315,95 DKK
e-bog
(0)
SOLO-taksonomien i praksis

Mere om Pam Hook

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Pam Hook. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Hook.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SOLO-taksonomien i praksis" i serien "Undervisning og læring i praksis" udgivet af Dafolo - "SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside" i serien "Undervisning og læring i praksis" udgivet af Dafolo - "Læringsmål og taksonomiske redskaber " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Pam Hook

Du kan købe tre bøger af Pam Hook her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Pam Hook bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hook inddelt i serier, og så er bøgerne publiceret af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SOLO-taksonomien i praksis" af Pam Hook

Det er muligt at købe Pam Hooks "SOLO-taksonomien i praksis" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "SOLO-taksonomien i praksis" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Hooks serie "Undervisning og læring i praksis". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Pam Hook "SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside"

Hos Bog & idé er "SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring i praksis". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pam Hook