Bog & idéPamela Francis

Bøger skrevet af Pamela Francis

Læs mere om Pamela Francis
2 produkter
2 produkter
Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse
Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der ThemsePamela Francis
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse
Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt
Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägtPamela Francis
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt

Mere om Pamela Francis

Hvis du mangler en bog fra Pamela Francis, tilbyder vi et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Francis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt" udgivet af SAGA Egmont - "Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Pamela Francis

Du kan bestille to bøger af Pamela Francis her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Francis' bøger fås kun som lydbog. Francis' bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pamela Francis' "Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt"

Det er muligt at købe Pamela Francis' "Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt" som lydbog. Du kan også altid have "Gaslicht 24: Wenn die letzte Stunde schlägt" af Pamela Francis med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Pamela Francis "Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse"

"Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse" kan købes online som lydbog. Når du køber "Gaslicht 22: Die Schreckenskammer an der Themse" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Pamela Francis