Bog & idéPanaït Istrati

Bøger skrevet af Panaït Istrati

Læs mere om Panaït Istrati
2 produkter
2 produkter
Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografi
Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografiPanaït Istrati
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografi
Codine & andre fortællinger
Codine & andre fortællingerPanaït Istrati
149,95 DKK
EBOG
(1)
Codine & andre fortællinger

Mere om Panaït Istrati

Hvis du leder efter en bog af Panaït Istrati, ser du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Istratis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Codine & andre fortællinger" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografi" udgivet af Saga - "Codine og andre fortællinger " i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag

Panaït Istratis bøger

Panaït Istrati har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Istratis bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Istrati er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Codine & andre fortællinger" af Panaït Istrati

Det er muligt at købe Panaït Istratis "Codine & andre fortællinger" som ebog. "Codine & andre fortællinger" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografi" af Panaït Istrati

Hos Bog & idé er "Svampefiskeren - af Adrien Zograffis selvbiografi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Panaït Istrati