Bog & idéPaola Drigo

Bøger skrevet af Paola Drigo

Læs mere om Paola Drigo
7 produkter
7 produkter
Codino
CodinoPaola Drigo
39,95 DKK
EBOG
(0)
Codino
Maria Zef
Maria ZefPaola Drigo
69,95 DKK
EBOG
(0)
Maria Zef
La signorina Anna
La signorina AnnaPaola Drigo
69,95 DKK
EBOG
(0)
La signorina Anna
Fine d'anno
Fine d'annoPaola Drigo
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fine d'anno
La fortuna
La fortunaPaola Drigo
59,95 DKK
EBOG
(0)
La fortuna
La partenza di Sise
La partenza di SisePaola Drigo
39,95 DKK
EBOG
(0)
La partenza di Sise
Finestre sul fiume
Finestre sul fiumePaola Drigo
39,95 DKK
EBOG
(0)
Finestre sul fiume

Mere om Paola Drigo

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Paola Drigo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Drigo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Finestre sul fiume" udgivet af SAGA Egmont - "Fine d'anno" udgivet af SAGA Egmont - "Codino" udgivet af SAGA Egmont - "La partenza di Sise" udgivet af SAGA Egmont - "La fortuna" udgivet af SAGA Egmont - "La signorina Anna" udgivet af SAGA Egmont - "Maria Zef" udgivet af SAGA Egmont

Paola Drigos bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Paola Drigo hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Drigos bøger kommer kun som ebog. Drigos bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Finestre sul fiume" af Paola Drigo

Hos Bog & idé er "Finestre sul fiume" tilgængelig som ebog. Med "Finestre sul fiume" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita.

"Fine d'anno" af Paola Drigo

Hos Bog & idé er "Fine d'anno" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fine d'anno" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på ita.
Detaljer
Fulde navn:
Paola Drigo