Bog & idéPaola Lovisetti Scamihorn

Bøger skrevet af Paola Lovisetti Scamihorn

Læs mere om Paola Lovisetti Scamihorn
4 produkter
4 produkter
Aperitivo - happy hour på italiensk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aperitivo - happy hour på italienskPaola Lovisetti Scamihorn
190,86 DKK
Indbundet
(0)
Aperitivo - happy hour på italiensk
Naturligt sund
Naturligt sundPaola Lovisetti Scamihorn
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturligt sund
Naturligt sund. Salater og smoothies til hverdagens måltider
Naturligt sund. Salater og smoothies til hverdagens måltiderPaola Lovisetti Scamihorn
199,95 DKK
EBOG
(0)
Naturligt sund. Salater og smoothies til hverdagens måltider
Kærlighed er at spise
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed er at spisePaolo Lovisetti Scamihorn
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Kærlighed er at spise

Mere om Paola Lovisetti Scamihorn

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Paola Lovisetti Scamihorn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Scamihorn.
Bøgerne fra Paola Lovisetti Scamihorn kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aperitivo - happy hour på italiensk" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Honestly Healthy" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Coronavirus" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Naturligt sund. Salater og smoothies til hverdagens måltider" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Naturligt sund" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Mamma Mia! Kuren" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kærlighed er at spise" udgivet af Mellemgaard

Bøger skrevet af Paola Lovisetti Scamihorn

Paola Lovisetti Scamihorn har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Scamihorns bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Scamihorn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aperitivo - happy hour på italiensk" af Paola Lovisetti Scamihorn

Hos Bog & idé er "Aperitivo - happy hour på italiensk" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Honestly Healthy" af Paola Lovisetti Scamihorn

"Honestly Healthy" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Paola Lovisetti Scamihorn