Bog & idéPaolo Giordano

Bøger skrevet af Paolo Giordano

Læs mere om Paolo Giordano
6 produkter
6 produkter
La solitudine dei numeri primi, ER C
BOEGERTILSTAERKPRIS
La solitudine dei numeri primi, ER CPaolo Giordano
152,96 DKK
Hæftet
(0)
La solitudine dei numeri primi, ER C
Heaven and Earth
Heaven and EarthPaolo Giordano
189,95 DKK
Paperback
(0)
Heaven and Earth
I smittens tid
I smittens tidPaolo Giordano
109,95 DKK
EBOG
(5)
I smittens tid
I smittens tid
I smittens tidPaolo Giordano
99,95 DKK
Hæftet
(5)
I smittens tid
I smittens tid
STREAM
I smittens tidPaolo Giordano
109,95 DKK
Lydbog
(5)
I smittens tid
Schwarz und Silber
Schwarz und SilberPaolo Giordano
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Schwarz und Silber

Mere om Paolo Giordano

Der er en del bøger fra Paolo Giordano på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Giordano.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Paolo Giordanos bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I smittens tid" udgivet af Klim - "I smittens tid" udgivet af Klim - "I smittens tid" udgivet af Klim - "Heaven and Earth" udgivet af Weidenfeld & Nicolson - "La solitudine dei numeri primi, ER C" i serien "Easy readers¤Classics C" udgivet af Easy Readers - "Primtallenes ensomhed" udgivet af Bazar - "Primtallenes ensomhed" udgivet af Bazar - "Menneskekroppen" udgivet af Tiderne Skifter

Paolo Giordanos bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Paolo Giordano hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Giordanos bøger fås i forskellige formater. Giordano har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paolo Giordanos "I smittens tid"

Det er muligt at købe Paolo Giordanos "I smittens tid" som lydbog. Med Paolo Giordanos "I smittens tid" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"I smittens tid" af Paolo Giordano

Hos Bog & idé er "I smittens tid" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "I smittens tid" på din enhed og begynde at læse. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paolo Giordano