Bog & idéPär Nygren

Bøger skrevet af Pär Nygren

Læs mere om Pär Nygren
3 produkter
3 produkter
Barn og unges kompetanseutvikling
Barn og unges kompetanseutviklingHarald Thuen (red.)
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn og unges kompetanseutvikling
Profesjonelt barnevern som barneomsorg
Profesjonelt barnevern som barneomsorgPär Nygren
208,95 DKK
EBOG
(0)
Profesjonelt barnevern som barneomsorg
Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv
Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektivPär Nygren
45,95 DKK
EBOG
(0)
Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv

Mere om Pär Nygren

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Pär Nygren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nygrens nyeste bøger.
Bøgerne fra Pär Nygren kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "At udvikles ved at udvikle en model for deltagerstyrede forandringsprocesser i HPAs udviklingsdel" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Profesjonelt barnevern som barneomsorg" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Vitenskap i teori og praksis : dialoger om kompetanse, makt og evidens i helse- og sosialfag" udgivet af Gyldendal akademisk - "Barn og unges kompetanseutvikling" udgivet af Universitetsforlaget - "Læring i fællesskab" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Handlekompetence og ideologi" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Udvikling og kvalitet i psykosocialt arbejde" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Pär Nygren

Du kan købe ni bøger af Pär Nygren her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pär Nygren fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Nygren er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At udvikles ved at udvikle en model for deltagerstyrede forandringsprocesser i HPAs udviklingsdel" af Pär Nygren

Hos Bog & idé er "At udvikles ved at udvikle en model for deltagerstyrede forandringsprocesser i HPAs udviklingsdel" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nygren, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Pär Nygren "Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv"

"Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv" er tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Socialt udsatte børn og unge i et handlekompetenceperspektiv" på din enhed og begynde at læse. Det er Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på -.
Detaljer
Fulde navn:
Pär Nygren