Bog & idéPär Thorn

Bøger skrevet af Pär Thorn

Læs mere om Pär Thorn
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Pär Thorn

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Pär Thorn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Thorn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Pär Thorns bøger

Du kan bestille to bøger af Pär Thorn her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Thorns bøger fås i flere forskellige formater. Thorns bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Virkelig.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny Jord 3-4" af Pär Thorn

"Ny Jord 3-4" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ny Jord" af Pär Thorn

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Pär Thorn