Bog & idéPatricia Benner og Judith Wrubel

Bøger skrevet af Patricia Benner og Judith Wrubel

Læs mere om Patricia Benner og Judith Wrubel
1 produkter
1 produkter
Omsorgens betydning i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorgens betydning i sygeplejePatricia Benner og Judith Wrubel
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Omsorgens betydning i sygepleje

Mere om Patricia Benner og Judith Wrubel

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Patricia Benner og Judith Wrubel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wrubels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Omsorgens betydning i sygepleje" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Omsorgens betydning i sygepleje" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Munksgaard

Mere om Patricia Benner og Judith Wrubels bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Patricia Benner og Judith Wrubel hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Patricia Benner og Judith Wrubel fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Wrubel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Omsorgens betydning i sygepleje" af Patricia Benner og Judith Wrubel

Det er muligt at købe Patricia Benner og Judith Wrubels "Omsorgens betydning i sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Wrubels serie "Sygeplejeteorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Omsorgens betydning i sygepleje" af Patricia Benner og Judith Wrubel

"Omsorgens betydning i sygepleje" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Benner og Judith Wrubel