Bog & idéPatricia Briggs

Bøger skrevet af Patricia Briggs

Læs mere om Patricia Briggs
4 produkter
4 produkter
Mercy #2: Bundet af blod
STREAM
Mercy #2: Bundet af blodPatricia Briggs
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Mercy #2: Bundet af blod
Mercy #1: Månens kald
STREAM
Mercy #1: Månens kaldPatricia Briggs
89,95 DKK
Lydbog
(2)
Mercy #1: Månens kald
Legenden om Hurog #2: Drageblod
STREAM
Legenden om Hurog #2: DrageblodPatricia Briggs
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Legenden om Hurog #2: Drageblod
Legenden om Hurog #1: Dragevogteren
STREAM
Legenden om Hurog #1: DragevogterenPatricia Briggs
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Legenden om Hurog #1: Dragevogteren

Mere om Patricia Briggs

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Patricia Briggs. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Briggs.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jernfeen" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup - "Legenden om Hurog Drageblod" i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup - "Legenden om Hurog Dragevogteren " i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup - "Månens kald" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup - "Bundet af blod" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup.dk - "Legenden om Hurog #2: Drageblod" i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup.dk - "Mercy #2: Bundet af blod" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup.dk - "Legenden om Hurog #1: Dragevogteren" i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup.dk - "Mercy #1: Månens kald" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup.dk - "Mercy #3: Jernfeen" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup A/S - "Mercy #2: Bundet af blod" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup A/S - "Legenden om Hurog #1: Dragevogteren" i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup A/S - "Legenden om Hurog #2: Drageblod" i serien "Legenden om Hurog" udgivet af Tellerup A/S - "Mercy #1: Månens kald" i serien "Mercy" udgivet af Tellerup A/S

Patricia Briggs' bøger

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Patricia Briggs hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Patricia Briggs bøger i et udvalg af formater. Patricia Briggs bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Patricia Briggs' "Jernfeen"

Hos Bog & idé er "Jernfeen" tilgængelig som e-bog. "Jernfeen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Briggs' serie "Mercy". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.

Patricia Briggs "Legenden om Hurog Drageblod"

Hos Bog & idé er "Legenden om Hurog Drageblod" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Legenden om Hurog Drageblod" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Legenden om Hurog". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Briggs