Bog & idéPatricia Rosemoor

Bøger skrevet af Patricia Rosemoor

Læs mere om Patricia Rosemoor
2 produkter
2 produkter
En upassende opførsel
En upassende opførselPatricia Rosemoor
69,95 DKK
EBOG
(0)
En upassende opførsel
Lutter fristelser
Lutter fristelserPatricia Rosemoor
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lutter fristelser

Mere om Patricia Rosemoor

Der er mange bøger skrevet af Patricia Rosemoor tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rosemoors seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En upassende opførsel" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Lutter fristelser" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Patricia Rosemoors bøger

Der er to tilgængelige bøger af Patricia Rosemoor hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Patricia Rosemoor bøger i forskellige formater. Bøgerne af Rosemoor er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En upassende opførsel" af Patricia Rosemoor

Det er muligt at købe Patricia Rosemoors "En upassende opførsel" som ebog. "En upassende opførsel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Rosemoors serie "Passion". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Lutter fristelser" af Patricia Rosemoor

Det er muligt at købe Patricia Rosemoors "Lutter fristelser" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Lutter fristelser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Passion". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Rosemoor