Bog & idéPatricia Walter

Bøger skrevet af Patricia Walter

Læs mere om Patricia Walter
3 produkter
3 produkter
Dunkle Vergangenheit
Dunkle VergangenheitPatricia Walter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Dunkle Vergangenheit
Das Buch - Schreib um dein Leben!
Das Buch - Schreib um dein Leben!Patricia Walter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Buch - Schreib um dein Leben!
Tote Asche
Tote AschePatricia Walter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Tote Asche

Mere om Patricia Walter

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Patricia Walter. På listen nedenfor finder du Walters seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Tote Asche" udgivet af SAGA Egmont - "Kalte Erinnerung" udgivet af SAGA Egmont - "Dunkle Vergangenheit" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Patricia Walter

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Patricia Walter hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Walter fås kun som lydbog. Bøgerne af Walter er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Patricia Walters "Tote Asche"

Hos Bog & idé er "Tote Asche" tilgængelig som lydbog. Med Patricia Walters "Tote Asche" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Kalte Erinnerung" af Patricia Walter

Hos Bog & idé er "Kalte Erinnerung" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Kalte Erinnerung" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Walter