Bog & idéPatrick Hasburgh

Bøger skrevet af Patrick Hasburgh

Læs mere om Patrick Hasburgh
2 produkter
2 produkter
Pirata
PirataPatrick Hasburgh
79,95 DKK
EBOG
(2)
Pirata
Pirata
STREAM
PirataPatrick Hasburgh
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Pirata

Mere om Patrick Hasburgh

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Patrick Hasburgh. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hasburgh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pirata" udgivet af HarperCollins Nordic - "Pirata" udgivet af HarperCollins Nordic - "Pirata" udgivet af HarperCollins

Bøger af Patrick Hasburgh

Du kan bestille tre bøger af Patrick Hasburgh her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Patrick Hasburgh bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hasburgh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pirata" af Patrick Hasburgh

Hos Bog & idé er "Pirata" tilgængelig som ebog. "Pirata" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

"Pirata" af Patrick Hasburgh

Hos Bog & idé er "Pirata" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Patrick Hasburghs "Pirata" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Patrick Hasburgh