Bog & idéPatrick Kragelund

Bøger skrevet af Patrick Kragelund

Læs mere om Patrick Kragelund
2 produkter
2 produkter
The Linician Tomb
The Linician TombPatrick Kragelund
169,95 DKK
Indbundet
(0)
The Linician Tomb
A Stage for the King
A Stage for the KingPatrick Kragelund
299,95 DKK
Indbundet
(1)
A Stage for the King

Mere om Patrick Kragelund

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Patrick Kragelund. På listen nedenfor ser du Kragelunds seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Patrick Kragelunds bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Stage for the King" udgivet af Museum Tusculanum - "The Linician Tomb" udgivet af Gyldendal - "Images of ancestors " i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Patrick Kragelund

Der er tre tilgængelige udgivelser af Patrick Kragelund hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kragelund som indbundet. Kragelund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Patrick Kragelunds "A Stage for the King"

Hos Bog & idé er "A Stage for the King" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanum.

"The Linician Tomb" af Patrick Kragelund

"The Linician Tomb" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Patrick Kragelund