Bog & idéPatrick Leis og Teddy Vork

Bøger skrevet af Patrick Leis og Teddy Vork

Læs mere om Patrick Leis og Teddy Vork
1 produkter
1 produkter
Når mørket kommer krybende
Når mørket kommer krybendeMorten Carlsen
69,95 DKK
Hæftet
(6)
Når mørket kommer krybende

Mere om Patrick Leis og Teddy Vork

Du kan kun bestille en enkelt bog af Patrick Leis og Teddy Vork her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Når mørket kommer krybende". Den er publiceret af Enter Darkness på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Patrick Leis og Teddy Vorks "Når mørket kommer krybende"

"Når mørket kommer krybende" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Enter Darkness, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Patrick Leis og Teddy Vork fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Patrick Leis og Teddy Vork