Bog & idéPatrick Sølberg

Bøger skrevet af Patrick Sølberg

Læs mere om Patrick Sølberg
3 produkter
3 produkter
Alt nu
Alt nuPatrick Sølberg
99,95 DKK
EBOG
(1)
Alt nu
Alt nu
STREAM
Alt nuPatrick Sølberg
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Alt nu
Alt nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alt nuPatrick Sølberg
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Alt nu

Mere om Patrick Sølberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Patrick Sølberg. På listen nedenfor ser du de nyeste af Sølbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt nu" udgivet af Byens Forlag - "Alt nu" udgivet af Byens Forlag - "Alt nu" udgivet af Byens Forlag

Bøger af Patrick Sølberg

Patrick Sølberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Patrick Sølberg bøger i samtlige formater. Sølbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Byens Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alt nu" af Patrick Sølberg

Hos Bog & idé er "Alt nu" tilgængelig som lydbog. Patrick Sølbergs "Alt nu" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Alt nu" af Patrick Sølberg

"Alt nu" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Alt nu" på din enhed og begynde at læse. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Patrick Sølberg