Bog & idéPatrickGeorge

Bøger skrevet af PatrickGeorge

Læs mere om PatrickGeorge
2 produkter
2 produkter
Farver
FarverPatrickGeorge
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Farver
Åh nej!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Åh nej!Patrick George
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Åh nej!

Mere om PatrickGeorge

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af PatrickGeorge. På listen nedenfor har du -s nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farver" udgivet af LAMBERTH - "Åh nej!" udgivet af Lamberth - "Farver" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af PatrickGeorge

PatrickGeorge har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra - kommer kun som indbundet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: LAMBERTH.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Farver" af PatrickGeorge

Hos Bog & idé er "Farver" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af LAMBERTH.

"Åh nej!" af PatrickGeorge

Det er muligt at købe PatrickGeorges "Åh nej!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
PatrickGeorge