Bog & idéPatty Copeland

Bøger skrevet af Patty Copeland

Læs mere om Patty Copeland
1 produkter
1 produkter
Drømmen om Eva
Drømmen om EvaPatty Copeland
99,95 DKK
EBOG
(0)
Drømmen om Eva

Mere om Patty Copeland

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Patty Copeland. Bogen har titlen "Drømmen om Eva". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Drømmen om Eva" er desuden tilknyttet serien "Juvelen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Patty Copelands "Drømmen om Eva"

Det er muligt at købe Patty Copelands "Drømmen om Eva" som ebog. Med "Drømmen om Eva" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Patty Copeland skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Patty Copeland