Bog & idéPaul B. Preciado

Bøger skrevet af Paul B. Preciado

Læs mere om Paul B. Preciado
1 produkter
1 produkter
Testo Junkie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Testo JunkiePaul B. Preciado
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Testo Junkie

Mere om Paul B. Preciado

Der er forskellige bøger fra Paul B. Preciado på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Preciados udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At skabe slægt i det Chthulucæne: Reproducer flerartet retfærdighed" udgivet af Laboratoriet for Æstetik & Økologi - "Ovartaci & Galskabens Kunst" udgivet af Antipyrine & Billedkunstskolernes Forlag

Mere om Paul B. Preciados bøger

Paul B. Preciado har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Preciados bøger kommer i samtlige formater. Preciados bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At skabe slægt i det Chthulucæne: Reproducer flerartet retfærdighed" af Paul B. Preciado

Det er muligt at købe Paul B. Preciados "At skabe slægt i det Chthulucæne: Reproducer flerartet retfærdighed" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Laboratoriet for Æstetik & Økologi, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Paul B. Preciado "Ovartaci & Galskabens Kunst"

Det er muligt at købe Paul B. Preciados "Ovartaci & Galskabens Kunst" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Antipyrine & Billedkunstskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul B. Preciado