Bog & idéPaul Bach

Bøger skrevet af Paul Bach

Læs mere om Paul Bach
1 produkter
1 produkter
Pandoras æske
Pandoras æskePaul Bach
59,95 DKK
EBOG
(0)
Pandoras æske

Mere om Paul Bach

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Paul Bach. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bachs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pandoras æske" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Pandoras æske" udgivet af Brændpunkt

Bøger skrevet af Paul Bach

Du kan bestille to bøger af Paul Bach her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bachs bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Bach er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paul Bachs "Pandoras æske"

"Pandoras æske" er tilgængelig online som ebog. Med "Pandoras æske" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Pandoras æske" af Paul Bach

Det er muligt at købe Paul Bachs "Pandoras æske" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Bach