Bog & idéPaul Crask

Bøger skrevet af Paul Crask

Læs mere om Paul Crask
1 produkter
1 produkter
Grenada
GrenadaPaul Crask
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Grenada

Mere om Paul Crask

Der findes forskellige bøger af Paul Crask på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Crasks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Grenada: Carriacou, Petite Martinique" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Dominica" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Grenada: Carriacou, Petite Martinique " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Dominica" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Paul Crasks bøger

Du kan finde fire bøger af Paul Crask her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Crasks bøger som hæftet. Crasks bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Bradt Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grenada: Carriacou, Petite Martinique" af Paul Crask

Hos Bog & idé er "Grenada: Carriacou, Petite Martinique" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.

Paul Crask "Dominica"

Hos Bog & idé er "Dominica" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Crask