Bog & idéPaul Daniel Bartels

Bøger skrevet af Paul Daniel Bartels

Læs mere om Paul Daniel Bartels
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Kvalitet og patientsikkerhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitet og patientsikkerhedJan Mainz
494,96 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitet og patientsikkerhed

Mere om Paul Daniel Bartels

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Paul Daniel Bartels. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bartels' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" udgivet af - - "Sygehusledelse" udgivet af - - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Paul Daniel Bartels

Der er seks tilgængelige bøger af Paul Daniel Bartels hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bartels' bøger kommer i flere formater. Bartels' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Paul Daniel Bartels' "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Paul Daniel Bartels' "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

Paul Daniel Bartels "Sygehusledelse"

Det er muligt at købe Paul Daniel Bartels' "Sygehusledelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Daniel Bartels