Bog & idéPaul Davenport

Bøger skrevet af Paul Davenport

Læs mere om Paul Davenport
1 produkter
1 produkter
Snakeman, TR 3
Snakeman, TR 3Paul Davenport
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Snakeman, TR 3

Mere om Paul Davenport

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Paul Davenport. På listen nedenfor ser du Davenports nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Snakeman, TR 3" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Snakeman" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Crossroads to love " i serien "Teen readers" udgivet af Easy Readers - "Horror Trip on the Pecos River, TR 2" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Mere om Paul Davenports bøger

Du kan bestille fire bøger af Paul Davenport her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Paul Davenport bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Davenport opdelt i serier, og er udgivet af følgende forlag: Easy Readers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Snakeman, TR 3" af Paul Davenport

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Davenport, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Davenports serie "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Snakeman" af Paul Davenport

Det er muligt at købe Paul Davenports "Snakeman" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Davenport