Bog & idéPaul du Gay

Bøger skrevet af Paul du Gay

Læs mere om Paul du Gay
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori

Mere om Paul du Gay

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Paul du Gay. På listen nedenfor ser du de seneste af Gays bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hyldest til bureaukratiet" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal

Paul du Gays bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Paul du Gay hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Gays bøger kommer i forskellige formater. Gays bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hyldest til bureaukratiet" af Paul du Gay

"Hyldest til bureaukratiet" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Paul du Gay "Klassisk og moderne organisationsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne organisationsteori" tilgængelig som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Gay, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Paul du Gay