Bog & idéPaul-Erik Lind

Bøger skrevet af Paul-Erik Lind

Læs mere om Paul-Erik Lind
1 produkter
1 produkter
Bygninger med sjæl
Bygninger med sjælPaul-Erik Lind
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Bygninger med sjæl

Mere om Paul-Erik Lind

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Paul-Erik Lind. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Linds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bygninger med sjæl" udgivet af Hovedland - "Integreret miljøundervisning " i serien "FoU-publikation" udgivet af Undervisningsministeriet, Erhvervsskoleafdelingen

Paul-Erik Linds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Paul-Erik Lind hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Linds bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Lind er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paul-Erik Linds "Bygninger med sjæl"

Hos Bog & idé er "Bygninger med sjæl" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Paul-Erik Lind "Integreret miljøundervisning "

"Integreret miljøundervisning " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "FoU-publikation". Det er Undervisningsministeriet, Erhvervsskoleafdelingen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul-Erik Lind