Bog & idéPaul F. Lazarsfeld

Bøger skrevet af Paul F. Lazarsfeld

Læs mere om Paul F. Lazarsfeld
1 produkter
1 produkter
De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet
De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighetHans Zeisel
249,95 DKK
Hæftet
(0)
De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet

Mere om Paul F. Lazarsfeld

Du kan kun bestille en enkelt bog af Paul F. Lazarsfeld her hos Bog & idé. Bogen har titlen "De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål. "De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet" er desuden udgivet i serien "Tano Aschehoug klassikere".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Paul F. Lazarsfelds "De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet"

Det er muligt at købe Paul F. Lazarsfelds "De arbeidsledige i Marienthal : en sosiografisk undersøkelse av virkningene av langtidsarbeidsledighet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Tano Aschehoug klassikere". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Paul F. Lazarsfeld fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Paul F. Lazarsfeld