Bog & idéPaul Heiney

Bøger skrevet af Paul Heiney

Læs mere om Paul Heiney
2 produkter
2 produkter
Kan krokodiller græde?
Kan krokodiller græde?Paul Heiney
179,95 DKK
EBOG
(0)
Kan krokodiller græde?
Har katte navler?
Har katte navler?Paul Heiney
179,95 DKK
EBOG
(0)
Har katte navler?

Mere om Paul Heiney

Paul Heiney har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Heineys nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan en ko gå ned ad trapper?" udgivet af Billesø & Baltzer - "Har katte navler?" udgivet af Billesø og Baltzer - "Kan krokodiller græde?" udgivet af Billesø og Baltzer - "Kan krokodiller græde?" udgivet af Billesø & Baltzer - "Har katte navler?" udgivet af Billesø & Baltzer - "Kan en ko gå ned ad trapper?" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger skrevet af Paul Heiney

Du kan købe seks bøger af Paul Heiney her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Heineys bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Heiney er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kan en ko gå ned ad trapper?" af Paul Heiney

"Kan en ko gå ned ad trapper?" kan købes online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Kan en ko gå ned ad trapper?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billesø & Baltzer.

"Har katte navler?" af Paul Heiney

Hos Bog & idé er "Har katte navler?" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Har katte navler?" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billesø og Baltzer.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Heiney