Bog & idéPaul Jenner

Bøger skrevet af Paul Jenner

Læs mere om Paul Jenner
1 produkter
1 produkter
Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walks
Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walksPaul Jenner
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walks

Mere om Paul Jenner

Paul Jenner har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jenners seneste udgivelser.
Bøgerne fra Paul Jenner udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of the Pyrenees: Car Tours and Walks" udgivet af Sunflower Books - "Walking Companion" udgivet af A sunflower countryside guide

Paul Jenners bøger

Paul Jenner har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Jenners bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Jenner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Paul Jenners "Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walks"

Det er muligt at købe Paul Jenners "Landscapes of Pyrenees: 12 car tours, 80 long and short walks" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sunflower Landscapes". Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Landscapes of the Pyrenees: Car Tours and Walks" af Paul Jenner

"Landscapes of the Pyrenees: Car Tours and Walks" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Jenner