Bog & idéPaul John Frandsen

Bøger skrevet af Paul John Frandsen

Læs mere om Paul John Frandsen
4 produkter
4 produkter
Egypten - Besat af livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egypten - Besat af livetTine Bagh
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Egypten - Besat af livet
De kristne ægyptere
BOEGERTILSTAERKPRIS
De kristne ægypterePaul John Frandsen
290,46 DKK
Hardback
(2)
De kristne ægyptere
Let Greece and Rome Be Silent
Let Greece and Rome Be SilentPaul John Frandsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Let Greece and Rome Be Silent
Ancient Egypt - Obsessed with life
Ancient Egypt - Obsessed with lifeTine Bagh
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Ancient Egypt - Obsessed with life

Mere om Paul John Frandsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Paul John Frandsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Frandsen.
Bøgerne fra Paul John Frandsen udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De kristne ægyptere" udgivet af Forlaget Orbis - "Let Greece and Rome Be Silent" udgivet af Museum Tusculanums Forlag

Bøger af Paul John Frandsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Paul John Frandsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Frandsens bøger fås i samtlige formater. Frandsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paul John Frandsens "De kristne ægyptere"

Det er muligt at købe Paul John Frandsens "De kristne ægyptere" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Orbis .

"Let Greece and Rome Be Silent" af Paul John Frandsen

"Let Greece and Rome Be Silent" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul John Frandsen