Bog & idéPaul Krüger Andersen

Bøger skrevet af Paul Krüger Andersen

Læs mere om Paul Krüger Andersen
2 produkter
2 produkter
Aktie- og anpartsselskabsret
Aktie- og anpartsselskabsretPaul Krüger Andersen
1199,95 DKK
Hardback
(0)
Aktie- og anpartsselskabsret
Aktie- og anpartsselskabsret
Aktie- og anpartsselskabsretPaul Krüger Andersen
1179,95 DKK
EBOG
(0)
Aktie- og anpartsselskabsret

Mere om Paul Krüger Andersen

Paul Krüger Andersen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Krüger Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne fra Paul Krüger Andersen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsret - opgaver og materialer" udgivet af Gad - "Børsretten" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsret - opgaver og materialer" udgivet af Gjellerup - "Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "The Danish companies act" udgivet af Djøf Publishing - "Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Børsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Aktie- og Anpartsselskabsret" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsret opgaver & materialer" udgivet af Gjellerup - "Børsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Revisoransvar" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Aktie- og Anpartsselskabsret" udgivet af DJØF

Mere om Paul Krüger Andersens bøger

Du kan købe 13 bøger af Paul Krüger Andersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Krüger Andersens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Krüger Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aktie- og anpartsselskabsret" af Paul Krüger Andersen

Hos Bog & idé er "Aktie- og anpartsselskabsret" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsret - opgaver og materialer" af Paul Krüger Andersen

Dette er en også en skøn bog fra Krüger Andersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Krüger Andersen