Bog & idéPaul Lang

Bøger skrevet af Paul Lang

Læs mere om Paul Lang
1 produkter
1 produkter
Impressionist Treasures: The Ordrupgaard Collection
Impressionist Treasures: The Ordrupgaard CollectionPaul Lang
379,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Impressionist Treasures: The Ordrupgaard Collection

Mere om Paul Lang

Paul Lang har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Impressionist Treasures: The Ordrupgaard Collection". Den er udgivet af Five Continents Editions på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Impressionist Treasures: The Ordrupgaard Collection" af Paul Lang

Det er muligt at købe Paul Langs "Impressionist Treasures: The Ordrupgaard Collection" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Five Continents Editions.

Endnu en af Paul Lang skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Lang