Bog & idéPaul Le Blanc

Bøger skrevet af Paul Le Blanc

Læs mere om Paul Le Blanc
2 produkter
2 produkter
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland
1917 - Revolution og kontrarevolution i RuslandSørensen
99,95 DKK
Paperback
(0)
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland
Trotskij
TrotskijLEBLANC
99,95 DKK
Paperback
(0)
Trotskij

Mere om Paul Le Blanc

Der er en del bøger skrevet af Paul Le Blanc på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Le Blancs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" udgivet af Solidaritet - "Trotskij" udgivet af Solidaritet

Paul Le Blancs bøger

Du kan finde to bøger af Paul Le Blanc her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Le Blancs bøger fås kun som paperback. Bøgerne af Le Blanc er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Solidaritet.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" af Paul Le Blanc

"1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Paul Le Blanc "Trotskij"

Hos Bog & idé er "Trotskij" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Solidaritet.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Le Blanc