Bog & idéPaul Murray

Bøger skrevet af Paul Murray

Læs mere om Paul Murray
1 produkter
1 produkter
Zimbabwe
ZimbabwePaul Murray
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Zimbabwe

Mere om Paul Murray

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Paul Murray. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Murrays bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Zimbabwe" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Zimbabwe" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Zimbabwe " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Paul Murrays bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Paul Murray hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Murrays bøger fås bare som hæftet. Murrays bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paul Murrays "Zimbabwe"

"Zimbabwe" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

Paul Murray "Zimbabwe"

Hos Bog & idé er "Zimbabwe" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Murrays serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Murray