Bog & idéPaul Parsons

Bøger skrevet af Paul Parsons

Læs mere om Paul Parsons
1 produkter
1 produkter
TEORIER på 30 sekunder
TEORIER på 30 sekunderPaul Parsons
149,95 DKK
Hardback
(1)
TEORIER på 30 sekunder

Mere om Paul Parsons

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Paul Parsons. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Parsons' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teorier på 30 sekunder" udgivet af Exlibris Media - "TEORIER på 30 sekunder" i serien "På 30 sekunder" udgivet af Exlibris Media/Bazar

Bøger af Paul Parsons

Paul Parsons har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Parsons' bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Parsons er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Teorier på 30 sekunder" af Paul Parsons

Det er muligt at købe Paul Parsons' "Teorier på 30 sekunder" som ebog. "Teorier på 30 sekunder" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Exlibris Media.

Paul Parsons "TEORIER på 30 sekunder"

Hos Bog & idé er "TEORIER på 30 sekunder" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af Parsons' serie "På 30 sekunder". Det er Exlibris Media/Bazar, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Parsons