Bog & idéPaul Pry

Bøger skrevet af Paul Pry

Læs mere om Paul Pry
1 produkter
1 produkter
For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS
STREAM
For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOSPaul Pry
69,95 DKK
Lydbog
(0)
For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS

Mere om Paul Pry

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Paul Pry. Bogen har titlen "For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS" af Paul Pry

Hos Bog & idé er "For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS" tilgængelig som lydbog. Med Paul Prys "For Your Convenience - A CLASSIC 1930'S GUIDE TO LONDON LOOS" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Paul Pry fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Pry