Bog & idéPaul Vachon

Bøger skrevet af Paul Vachon

Læs mere om Paul Vachon
3 produkter
3 produkter
Michigan´s Upper Peninsula
Michigan's Upper PeninsulaPaul Vachon
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Michigan's Upper Peninsula
Michigan
MichiganPaul Vachon
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Michigan
Michigan, Moon
Michigan, MoonPaul Vachon
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Michigan, Moon

Mere om Paul Vachon

Paul Vachon har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Vachon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Michigans Upper Peninsula" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Michigan's Upper Peninsula" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Michigan " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Michigan´s Upper Peninsula" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Paul Vachons bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Paul Vachon hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Paul Vachon kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vachon inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paul Vachons "Michigans Upper Peninsula"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Vachon, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.

"Michigan's Upper Peninsula" af Paul Vachon

Det er muligt at købe Paul Vachons "Michigan's Upper Peninsula" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Vachon