Bog & idéPaul Valéry

Bøger skrevet af Paul Valéry

Læs mere om Paul Valéry
5 produkter
5 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Poésie
Poésie : Paul Valéry par Jean VilarPaul Valéry par Jean Vilar
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Poésie : Paul Valéry par Jean Vilar
100 citations de Paul Valéry
100 citations de Paul ValéryPaul Valéry
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations de Paul Valéry
100 Quotes by Paul Valéry
STREAM
100 Quotes by Paul ValéryPaul Valéry
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 Quotes by Paul Valéry
700 Quotations from the Great French Writers of the 20th Century
STREAM
700 Quotations from the Great French Writers of the 20th CenturyPaul Valéry
69,95 DKK
Lydbog
(0)
700 Quotations from the Great French Writers of the 20th Century

Mere om Paul Valéry

Paul Valéry har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Valérys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Monsieur Teste Indføring i Leonardo da Vincis metode" i serien "Moderne tænkere" udgivet af Gyldendal

Mere om Paul Valérys bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Paul Valéry hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Valéry som hæftet. Valérys bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 1-2" af Paul Valéry

"Ny Jord 1-2" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Paul Valéry "Monsieur Teste Indføring i Leonardo da Vincis metode"

Hos Bog & idé er "Monsieur Teste Indføring i Leonardo da Vincis metode" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Valérys serie "Moderne tænkere". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Valéry